Dagens träning

Surprise
Red jag med Ebba och Casio, skrittade runt gården och jobbade lite på ridbanan. Mycket skrittarbete och en del trav, man kan inte göra så mycket mer nere på volten just nu.
Han var riktigt fin och det kändes bra, han går som bäst själv eller med färre hästar.
Har märkt att han är lite bakskygg, helt plötsligt kan han vika in rumpan lite och skjuta fram som en kanon, fast inte en sån stor en.
Hihi, ngt man får vänja sig med, lilla araben.

Övrigt
Pysslade länge på stallgången, han fick stå lös med bara ett grimskaft hängandes. Det tyckte han om, han var lite busig och gillade att smyga fram lite här och var.
Efter ett tag hajade han att man också kan stå still :)

Jacquard
Blev barbacka ridning med Sara och Rommy på kvällen, samma vända ett varv runt gården och lite travarbete på volten. Red med hackamoret och han var lika mjuk och fin som vanligt, dock ganska stel i högervarvet.
Ska se om jag ska rida honom med bettet imorgon och ställa igenom honom lite, alltså gymnasistera honom i båda varven.
När vi skritta ute kan han vara så sjukt irriterande ibland, iaf när man rider med andra. Min envisa åsna ska verkligen INTE gå först, eller bredvid den andra hästen.

Övrigt
Så hatar han nu för tiden att bli borstad, han kan hugga i luften bara man klappar honom på magen. Dock vet jag att han inte har ont, han reagerar inte alltid som när man ska spänna sadelgjorden och sitta upp. Han visar ingen tecken alls när man rider.
Tror det kan sitta i huvudet, han har haft ont och kommer ihåg det. Det är bara en teori men jag ska vara mer uppmärksam på det...


Kommentarer
Postat av: Sara - Gotlandsryttaren

Fin blogg :) Dina hästar på headern?

2010-01-22 @ 11:40:47
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: N

Sv: Taack :) <3

Men hur många hästar har du egentligen? Ja trodde du bara hade Jacken :)

2010-01-22 @ 13:59:30
URL: http://blackijacki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0