Kvällsritt, nattbloggande

Blev sent i stallet så bloggar nu mitt i natten.
Det fick bli ridhuset idag(igår), efter lektionerna som sluta 21.00 på tisdagar...
Valde att rida Surprise, som på vägen ner testa mig igen med att vända och fullt ös hemåt! Hade inte väntat mig något annat, men det gick bra vi behövde inte bråka så mycket.

Mörkerridning
Jag hinner rida i 5 minuter innan det blir mörkt, lamporna släcktes! Tur att jag bad mamma hålla mig sällskap så att jag slapp vara ensam...
Valde att trots mörkret fortsätta rida i ridhuset, ögonen vänjde sig ganska fort och det var inte helt omöjligt att rida. Det var faktiskt ganska nyttigt, jag kunde koncentrera mer än vanligt på min sits och på hästens rörelse.

Dock tröttnar mamma och försöker fixa problemet, handlar om ngn säkring eller propp eller jag vet tusan vad! Men hon fixar problemet och vi fortsätter cirka 30 min med ljus den här gången :)

Det gick bra, jag krävde lite mer idag och Prisen tyckte det var riktigt jobbigt att jobba, han ger mig en utmaning som heter duga! Kanon, för jag behöver verkligen rida ordentligt, jag behöver den utmaningen för att bli en bättre ryttare. Jag menar jag kan, och han kan nog garanterat! 
Ska bli kul sen och testa honom lite till i hoppningen, har inte bokat träning än men om en vecka eller så kanske!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0